Hirdetés

John Wick: 2. felvonás - így készült fel Keanu Reeves

|

A Rémkirály már a mozikban zúzza le az alvilágot fegyverrel és puszta kézzel egyaránt, amelyre Keanu Reeves alaposan felkészült: több kiképzésen is részt vett, még egy egyedi harcművészetet is kitaláltak számára. A legújabb feliratos videóban ebbe kóstolhattok bele.

Hirdetés

A John Wick: 2. felvonás rendezője saját maga is kaszkadőr volt, közel száz filmen dolgozott már eddigi pályafutása során, beleértve olyan nagyobb költségvetésű címeket is, mint a Farkas, A feláldozhatók, Az éhezők viadala, a Vasember 2, a John Rambo és a 300. 

Hirdetés

Éppen ezért nem túl meglepő, hogy Chad Stahelski nagyon odafigyel arra, hogy amit a vásznon látunk a színészektől - és most elsősorban a bunyókra, akciójelenetekre gondolunk -, az hiteles legyen, így a John Wick: 2. felvonás szereplői is alapos kiképzésen estek át. Elsősorban természetesen a főszereplőt ismét nagy elánnal alakító Keanu Reeves-t vetette alá kimerítő edzéseknek a kaszkadőrcsapat, ezáltal az egykori Neo a John Wickké való visszarázódása során három fegyverrel is megtanult villámgyorsan bánni, továbbá elsajátította a karakter számára kifejlesztett, több küzdősportból összegyűrt gun-fu-t. Az alábbi videóban a kulisszák mögé pillanthattok be kicsit, méghozzá magyar felirattal: 

Ha felkeltette a film az érdeklődéseteket, olvassátok el kritikánkat és nézzétek meg a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.