Hirdetés

Befutott a John Wick 3. utolsó előzetese

|

Pár nap múlva visszatér a Rémkirály, a stúdió pedig egy utolsó trailerrel próbálja meghozni a kedvet hozzá.

Hirdetés

Ami minket illet, felkészültünk a John Wick 3. felvonás - Parabellum érkezésére, hiszen felfrissítettük az első és a második részről készült kritikánkat is, hogy együtt készülhessünk fel a Keanu Reeves által megformált mesteri bérgyilkos következő kalandjára és felelevenítsük, honnan indult a figura. 

Hirdetés

Bár a rajongók már egyértelműen tűkön ülve várják a premiert, viszont a Summit Entertainment inkább biztosra ment és napokkal a film érkezése előtt kiadta a legutolsó előzetest, amelynek köszönhetően két és fél percen keresztül hangolódhatunk John Wick látványosnak ígérkező akciózására. 

Ehhez olyan színészek asszisztálnak majd Reeves-en kívül, mint Halle Berry, Ian McShane, Laurence Fishburne, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas és Lance Reddick. A hazai premier május 17-én esedékes. Nézős? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.