Hirdetés

Taika Waititi fityiszt mutat a fasisztáknak a Jojo Rabbit új előzetesében

|

Ha az év hátralévő részében már csak egyetlen vígjátékot terveztek megnézni, akkor ez legyen az.

Hirdetés

Kevés olyan rendező van a világon, aki a náci Németországot és magát Hitlert középpontba állítva egy olyan háború ellenes szatírával lenne képes előállni, amin még azok is hatalmasakat fognak kacagni, akiket amúgy hidegen hagynak az efféle alkotások. Taika Waititi Jojo Rabbitje a legújabb előzetes alapján viszont pontosan ilyen mozi lesz, ami nemrég a szintén polgárpukkasztó, ám annál zseniálisabb marketingjével hívta fel magára a figyelmet. 

Hirdetés

Az új kedvcsináló képsorai után azonban a korábbi marketing fogás mindössze ártatlan gyermeki csínynek fog tűnni, ugyanis Waititi ezúttal tényleg senkit és semmit nem kímélve, a legválogatottabb módszereket bevetve igyekszik gúnyt űzni a fasizmusból, valamint annak kiszolgálóiból. Ebben pedig olyan sztárok vannak segítségére, mint az Oscar-díjas Sam Rockwell, a mindig gyönyörű Scarlett Johansson, a komikusi vénájáról elhíresült Rebel Wilson, vagy a Trónok harca egykori Theonja, Alfie Allen. A Jojo Rabbit a szeptember 5-én kezdődő Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon fog bemutatkozni, míg a nagyközönség október 18-tól válthat majd rá jegyet a tengerentúlon. Titkon pedig azért reménykedünk benne, hogy nekünk sem kell majd túl sokat várnunk erre a gyöngyszemre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.