Hirdetés

Mókás kalandokat ígér a Dzsungeltúra első szinkronos előzetese

|

Dwayne Johnson és Emily Blunt duója fergeteges pillanatokat ígér.

Hirdetés

Dwayne Johnson láthatóan remekül érzi magát a dzsungelben, hiszen Az Amazonas kincse, az Utazás a rejtélyes szigetre, valamint két Jumanji film mellett elkészítette a Dzsungeltúrát (eredeti címén Jungle Cruise) is. A Jaume Collet-Serra (Az árva, Ismeretlen férfi, Éjszakai hajsza) által rendezett kalandfilm pedig nem csupán veszélyekben, de humoros pillanatokban és ismerős arcokban is bővelkedni fog. 

Hirdetés

A Disneyland-i látványosság által ihletett projektben Dwayne "The Rock" Johnson egy turistákat szórakoztató hajó sokat tapasztalt kapitányaként, Emily Blunt pedig egy eltántoríthatatlan felfedezőként megy át Indiana Jonesba, rajtuk kívül pedig a fedélzeten van még Edgar Ramirez (Arany, Holtpont), Jack Whitehall (Good Omens), Jesse Plamons (Éjszakai játék, El Camino), illetve Paul Giamatti (Milliárdok nyomában) is. A legelső trailer mindent megmutat a sztoriból és a mókás momentumokból, ami szükséges a kedvcsináláshoz, nézzétek meg ti is: 

Szinkronos:

Eredeti:

A Dzsungeltúra hazai megjelenése 2020. július 23-án várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.