Hirdetés

Nézd meg a legújabb Jurassic World rövidfilmet Colin Trevorrow rendezésében!

|

Az élet utat tört magának.

Hirdetés

Colin Trevorrow ígéretének megfelelően alig néhány órája megérkezett a Battle at Big Rock című, alig több mint 8 perces Jurassic World rövidfilm, ami némi ízelítőt ad abból, hogy mégis milyen hellyé vált a világ a Bukott birodalomban történt eseményeket követően. 

Hirdetés

Noha egy rövidfilm alapján még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni a következő Jurassic World mozit illetően, az tisztán látszik, hogy Trevorrow sokat profitált vadonatúj írótársa, Emily Carmichael jelenlétéből, bár néhány bosszantó apróságot ezúttal sem sikerült kigyomlálni a forgatókönyvből. Ennek ellenére a Battle at Big Rock mind hangulatát, mind pedig történetét tekintve kifejezetten egyben van, az emberi szereplők Trevorrow korábbi karaktereihez képest egészen jók, a dinoszauruszok pedig - mint ahogy az tőlük elvárható - teszik a dolgukat, vagyis igyekeznek túlélni ebben a számukra új világban. Ami az effekteket illeti, itt sem érheti szó a ház elejét, elvégre a kis költségvetés ellenére az őslények ismét hozzák azt a fajta magas minőséget, amit már megszokhattunk a jóval nagyobb büdzséből készülő filmekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.