Hirdetés

A Jurassic World rendezője titokban leforgatott egy rövidfilmet

|

Néhány nap múlva pedig a nagyközönség már meg is tekintheti a Battle at Big Rock címre keresztelt történetet.

Hirdetés

Akik picit járatosabban mozognak a Jurassic World közösségen belül, azok már jó néhány hónapja tanakodtak azon, hogy mégis mi a fene történik a Battle at Big Rock névre keresztelt projekttel, aminek létezését még néhány vadiúj játékfigura leplezte le az év elején. Az eredeti tervek alapján ugyanis a rövidfilm még a Hobbs és Shaw mozis vetítései előtt került volna bemutatásra, hogy aztán állítólagosan a produkció körüli problémákra hivatkozva végül kútba dobják az ötletet.

Hirdetés

Szerencsére a Battle at Big Rock él és virul, amit maga Colin Trevorrow erősített meg a Twitterjén annak hivatalos bemutatójával együtt, amely szeptember 15-én, vasárnap lesz az amerikai FX csatornán, ami után természetesen az interneten is elérhetővé teszik a nyolc perces rövidfilmet. Trevorrow a bejelentést követően a Collidernek adott exkluzív interjújában mesélt kicsit a titokban leforgatott történetről, ahol elmondta, hogy az kronológiailag a Bukott birodalom után egy évvel veszi fel a fonalat a Big Rock nemzeti parkban, mely nem egészen 20 mérföldre található a második rész eseményeinek helyt adó Lockwood kastélytól.

Trevorrow emellett azt is megerősítette, hogy  az új kalandban valóban egy Nasutoceratops valamint egy kifejlett Allosaurus életre-halálra szóló küzdelmét fogjuk látni, egy éppen a helyszínen pihenni vágyó család szemszögéből, akiknek a szerepében André Holland, Natalie Martinez, Melody Hurd és Pierson Salvador lesz látható. Ami pedig az őslényeket illeti, a rendező mégha csak burkoltan is, de elhintette, hogy a két állat közül az egyiket bizony animatronikus robot formában keltették életre, így tényleg kíváncsiak vagyunk, hogy Trevorrow vajon mit sütött ki nekünk a 2021-ben esedékes harmadik rész előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.