Hirdetés

Minden eddigi DC szuperhős összefog a legújabb Justice League animációs filmben

|

Megérkezett a Justice League Dark: Apokolips War első előzetese, amiben az utóbbi évek DC animációs filmjeinek minden hőse egy csapatba tömörül, hogy megküzdjenek Darkseiddel.

Hirdetés

Még 2013-ban vette kezdetét a DC animációs filmuniverzum (DC Animated Movie Universe), amit a Justice League: The Flashpoint Paradox nyitott, majd egyező rajzstílussal egy univerzumba ágyazva kezdte el magából ontani a filmeket a DC (természetesen ezek után is debütáltak különálló DC rajzfilmek, amik nem képezték részét ennek az univerzumnak). Mondhatnánk, hogy ez a DC rajzfilmverzum hamarosan megkapja a maga Végjátékát a Justice League Dark: Apokolips War képében, hisz az eddig látott filmek hősei fognak összefogni, hogy együtt nézzenek szembe a gonosszal.

Hirdetés

De mely hősök és milyen filmekből bukkannak fel az alább látható előzetesben? Fussunk át erről egy listát:

  • Ugye itt vannak nekünk az Igazság Ligája tagjai, azaz Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash és Shazam, ők először a Justice League: War filmben verbuválódtak össze, majd a Justice League: Throne of Atlantis-ban csatlakozott hozzájuk Aquaman.
  • A Batman családból megismerkedhettünk Bruce Wayne fiával, Damian Wayne-nel és a korábbi Robinnal, Nightwinggel, akikhez a Batman: Bad Blood c. filmben csatlakozott Batwoman és Batwing.
  • A későbbiekben Robin átigazolt a Tini Titánok csapatába a Justice League vs. Teen Titans c. filmben, ahol megismerhettük Csillagfényt (Starfire), Ravent, Kék Bogárt (Blue Beetle) és Gézengúzt (Beast Boy).
  • A mágia világa mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen a Justice League Dark rajzfilmben Batman összehaverkodott a híres mágussal, John Constantine-nal, akikhez még hozzácsapódott Zatanna, Etrigan és a Swamp Thing is.
  • A Suicide Squad: Hell to Payben az antihős csapat is bemutatkozott, ott volt köztük Deadshot, Killer Frost, Boomerang Kapitány és Harley Quinn is.
  • Majd a Reign of the Supermenben, mint Superman imitátorok, feltűnt Steel és Superboy.

Végül e sok kaland után animált, menő szinkronhanggal megáldott hőseink legnagyobb harca csak most érkezik, hiszen Darkseid legyőzéséhez - aki a DC világ egyik legnagyobb hatalmú gonosza - mindnyájukra és minden erejükre szükség lesz.

Bizalmatlanságra annyi adhat okot csupán, hogy a rendezői székbe Matt Peters és Christina Sotta párosa került, akik ugyan a legtöbb DC rajzfilm munkálataiban részt vettek, de rendezési tapasztalataik igen szegényesek. Fura, hogy egy ilyen nagy volumenű filmet nem egy olyan rendező kezébe adtak, mint Sam Liu, aki a nemrég debütált Superman: Red Son-t és még egy tucat más DC animációs filmet is rendezett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.