Hirdetés

Karácsonyi rövidfilmet kap a Predator - A ragadozó

|

A mikulásnak idén nemcsak az ajándékok kézbesítésével, de magával a Ragadozóval is meggyűlik a baja.

Hirdetés

Shane Black és dilinyós kompániája habár egy üdítően friss megközelítéssel, na meg nem kevés 90-es évekbeli nosztalgiával fűszerezte meg a Predator - A ragadozót, sajnos a többséget ez valamiért hidegen hagyta, így a FOX ismét parkoló pályára küldte a sokat látott franchise-t. Anyagi bukás ide vagy oda, a FOX kreatívjainak ez nem szegte kedvét, ugyanis kitalálták, hogy mi lenne, ha Deadpoolhoz hasonlóan az űrbéli vadászok is kapnának egy jópofa karácsonyi különkiadást.

Hirdetés

Persze a "The Predator Holiday Special" névre keresztelt animációs rövidfilmet sem a karácsony szelleme hívta életre, hiszen az USA-ban vészesen közeleg a mozi Blu-ray megjelenése, így végképp semmi meglepő nincs abban, hogy a FOX szeretne még egy kis zöldhasút kisajtolni a zöld vérű sportvadászokból. A karácsonyi különkiadás előzetesét elnézve pedig nem lepődnénk meg, ha eme rövidfilm hatására tényleg rengeteg Predator Blu-ray kerülne idén a fa alá. 

A "The Predator Holiday Special" december 19-én debütál majd az amerikai Comedy Centralon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.