Hirdetés

Minden eddiginél látványosabb előzetesen az új Karib-tenger kalózai (Frissítve)

|

A Salazar bosszúja alcímet viselő fejezet legújabb kedvcsinálója már bőségesen tartalmazza Johnny Deppet.

Hirdetés

A Disney-marketingesei észbe kaphattak, hogy idén érkezik az új Karib-tenger kalózai mozi, a Salazar bosszúja (eredetiben Dead Men Tell No Tales, és valószínüleg jó lenne benyomni a már most garantáltan kasszasikernek kikiáltott A Szépség és a Szörnyeteg elé. És ugyan Johnny Depp a botránya után annyira eltűnt, hogy az előző trailerekben jóformán fel se tűnt, most bőségesen kapunk Jack Sparrow kapitányból...

Hirdetés

...digitálisan megfiatalítottat és kínos pillanatokban bővelkedőt egyaránt, mint ahogy az új szerelmespárból (Brenton Thwaites és Kaya Scodelario), a címszereplő Salazar kapitányból (a mindig remek Javier Bardem) -  akinek a kelleténél több CGI-al tarkított előzetes tanúsága szerint nagyon is jó oka van Sparrow után kajtatni - valamint természetesen Barbossa sem maradhatott ki. A filmet Joachim Rønning és Espen Sandberg a Las Bandidas és a Kontiki rendezői készítik, a vitorlabontás pedig május 25.-én esedékes.

Frissítés: egyik olvasónknak hála már feliratosan is nézhetitek.

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.