Hirdetés

Kedvenc Gimlink paranormális nyomozónak csap a The Gates trailerében

|

Viktoriánus kori, börtönös horror, amilyet még nem láttunk korábban.

Hirdetés

A folytatások, rebootok és remake-ek korszakában jogosan érheti kritika a filmipart, hogy nem mernek semmi egyedit lerakni az asztalra, de szerencsére elvétve mindig akad egy-két eredeti ötlet.

Ezúttal Stephen Halltól érkezik egy ilyen koncepció, ami a The Gates munkacím alatt fut és egy viktoriánus kori börtönbe kalauzolja a nézőt egy jól eső borzongás erejére. Lessétek meg az ígéretes előzetest alább.

Hirdetés

A film két eleme miatt is kedves lehet a magyar nézőknek: egyrészt megjelennek benne post mortem fotográfusok, aminek ötletére néhány évvel ezelőtt egy azonos című magyar horrorfilm is alapozott - bár nem túl fényes végeredménnyel. A tavalyi budapesti Comic Con résztvevői viszont minden bizonnyal örülni fognak John Rhys-Davies felbukkanásának, aki a trailer elején, mint post mortem fényképész, majd mint paranormális szakértő/nyomozó helyezkedik el a cselekmény középpontjában.

Rhys-Davies mellett Richard Brake (Barbár, Hannibál ébredése), Michael Yare (Bűn és ártatlanság, A becsület védelmében), Elena Delia (Az elmeorvos, Soulmates), David Pearse (A sziget szellemei, Dalgliesh) és Peter Coonan (Rossz nővérek, Az elmeorvos) is szerepelnek a The Gatesben, mely így első blikkre akár a nyári horrorfelhozatal első kellemes meglepetése is lehet. Az egyedi koncepció miatt mindenképp kitűnik a tucatötletek sorából, és remélhetőleg a kivitelezésre sem lesz panasz.

A The Gates június 27-től VOD-formátumban lesz elérhető. Ti belelestek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.