Hirdetés

Kevin Spacey egy kisvárosi kémthrillerben bukkan fel újra, íme az első trailer

|

A titkosügynök Kevin Spacey elvegyül, hogy leleplezze egy helyi lakos sötét titkát.

Hirdetés

Kedvcsinálót kapott a Peter Five Eight című film, amiben feltűnik a mára keveset látott színész, Kevin Spacey. 2017 előtt még Hollywood egyik legnagyobb sztárja volt, de szexuális zaklatásos botránya miatt az utóbbi években nem igazán kap szerepeket: akkoriban mindenhonnan, még a Kártyavár című Netflix sorozatból is kirúgták, aminek utolsó évadát nélküle forgatták le.

A SPI International médiavállalat által nemrég felvásárolt Peter Five Eight című filmben viszont ismét felbukkan főszereplőként, amelynek meg is kaptuk az első előzetesét. 

Hirdetés

A filmben Kevin Spacey egy titkosügynököt alakít, aki Sam (Jet Jandreau) közelébe próbál férkőzni, hogy felfedje a nő múltját. A rendező, Michael Zaiko Hall (Hotel Dunsmuir) nyilatkozata szerint élvezet volt Kevin Spacey-vel együtt dolgozni, minden munkatársát megnevettette a felvételek között.

A Peter Five Eight című filmet augusztus 11-én mutatják be az Egyesült Államokban, magyarországi mozis, vagy streaming megjelenésről egyelőre nincsenek hírek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.