Hirdetés

Kevin Spacey-t kirúgták a Kártyavárból

|

A stúdió nem vette félvállról a szexuális zaklatásos botrányt és menesztették a sorozat főszereplőjét.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy megszüntetnek mindennemű kapcsolatot a Kártyavár főszereplőjével és producerével, Kevin Spacey-vel. A hír azt követően érkezett, hogy a hatodik és egyben utolsó évad forgatását felfüggesztette a stúdió Spacey szexuális zaklatásos botrányának kivizsgálása érdekében.

Hirdetés

A streaming szolgáltató emellett azt is bejelentette, hogy a Kevin Spacey főszereplésével készült Gore Vidal életrajzi filmet, ami már az utómunkálatok fázisában volt, végül nem fogják befejezni és közzétenni előfizetőik számára. Íme a nyilatkozatuk:

"A Netflix nem vesz részt a továbbiakban a Kártyavár produkciójában, amelyben Kevin Spacey szerepel. Az MRC-vel viszont továbbra is folytatjuk a közös munkát annak érdekében, hogy kiértékelhessük a sorozat jövőjét. Emellett úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk bemutatni a Gore című filmet, amelynek már az utómunkái zajlottak, és aminek főszereplője és producere Kevin Spacey."

Media Rights Capital és a Netflix korábban azzal az indokkal szüneteltették a sorozat forgatását, hogy jobban megvizsgálhassák a kialakult helyzetet és a stábbal is egyeztethessenek. Ennek a vizsgálatnak lett most az eredménye Spacey kirúgása. Egyelőre tisztázatlan, hogy miként fog folytatódni a sorozat, de az egyik lehetőség, amit a producerek fontolgatnak az Spacey karakterének, Frank Underwoodnak a megölése.

A tervek szerint valamikor 2018 közepén érkezett volna a Kártyavár 6. évada, de tekintve, hogy most át kell írni mind a 13 rész forgatókönyvét jókora csúszásra kell számítani, ha egyáltalán elkészülhet az utolsó szezon. Az már biztos, hogy a Netflixnél tervben vannak a spin-offok lehetőségei és talán jobb lenne rögtön azokkal folytatni, mint próbálni menteni a menthetőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.