Hirdetés

Ősszel érkezik a Kib*zgatóhelyettesek 2. évada

|

Az HBO elvetemült humorú vígjátéksorozatának két főhőse ősszel tér vissza a televíziók képernyőjére, és most az első kedvcsináló is megérkezett.

Hirdetés

Danny McBride és Walton Goggins párosa pont egy éve, 2016 nyarán tűnt fel a Kib*zgatóhelyettesek komédiasorozatban, mint a megüresedett igazgatói posztra pályázó középiskolai tanárduó, akik kénytelenek félrerakni ellentéteiket, mikor új igazgatót neveznek ki az iskola élére, és nem riadnak vissza semmitől, hogy elüldözzék az új főnököt.

Hirdetés

Igen sajátos humorral operált a Kib*zgatóhelyettesek első évada, megosztó mivoltáról a vegyes kritikák is árulkodnak, hiszen rendkívül magas és alacsony értékeléseket egyaránt kapott. A második évad idén ősszel fog elrajtolni az HBO-n, lentebb pedig láthatjátok az első teasert, ami arról árulkodik, hogy még elborultabb szituációkra kell felkészülnünk.

Ha még nem kezdtetek bele az első évadba, elmeséljük, hogy miért érdemes megnézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.