Hirdetés

Kiderült, mikor debütál a Love, Death + Robots 3. évada

|

Egy egészen egyedi teaser formájában leplezték le a premier időpontját.

Hirdetés

Nincs már messze a Netflix népszerű animációs antológia-sorozatának, a Love, Death + Robotsnak a visszatérése. A nagysikerű első, és a kicsit felemás második évad után idén már a harmadik etapja érkezik a rövid sci-fi történeteket tartalmazó szériának, amely május 20-án debütál a streamingszolgáltató felületén.

Hirdetés

A harmadik évad (Volume 3) létezéséről már tavaly hírt adott a Netflix, akkor azonban csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor idén nézhetjük majd az új részeket. Most azonban az is kiderült, hogy majdnem pontosan egy évvel az előző etap után kapjuk kézhez a folytatást. A hírt egyébként egy ötletes és egyedi teaser videóban leplezte le a streamingóriás, az viszont nem derült ki, hogy hány részt kapunk ezúttal. De mivel az első évad 18, a második pedig 8 epizódot tartalmazott (és a hírek szerint a covid miatt kellett két részre szedni az előző szezont), így tippre ezúttal is 8 részt kapunk.

A Love, Death + Robots 3. évada tehát május 20-án debütál a Netflixen. Ti várjátok a sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.