Hirdetés

Kijött a Kút teljes előzetese!

|

Gigor Attila benzinkutas filmje, a Kút végre megkapta teljes, kissé korhatáros nyelvezetű előzetesét.

Hirdetés

Legutóbb még csak egy művésziesen megkomponált kedvcsinálót láthattunk a legközelebb moziba kerülő magyar filmről, a Kútról, most viszont egy majd' két perces előzetes is kijött róla, ahol végre hallhatjuk beszélni is a szereplőket.

Hirdetés

A Terápiát és a nagyszerű Nyomozó című filmet is jegyző Gigor Attila új alkotása a Kút, ami egy benzinkúton játszódó bűnügyi történetet mutat be. Eszerint ez a kút valahol az osztrák határ közelében található, egy kies és látszólag kihalt (illetve jó száraz) helyen áll, és egy István nevű idős ember (Kovács Zsolt) üzemelteti. Ez az elhagyatottság éppen kapóra jön egy lányokat futtató vállalkozónak, aki tranzitzónának használja majd a helyiséget, hogy így juttassa el a lányokat nyugatra. Egy napon aztán az idős ember felesége a fiúkat lepasszolja a férfinak, aki aztán megtudja, hogy milyen dolgok történnek a Kúton. A helyzetet bonyolítja majd, hogy az egyik fuvarnak lerobban a kocsija, és átmenetileg vesztegelnie kell ezen a helyen, ami még több feszültséget szül. További szereplők: Pokorny Lia, Trokán Nóra, László Zsolt, Tzafetás Roland, Jankovics Péter, Horváth Csaba, Kurta Niké és Udvaros Dorottya.

Stílusos, "enyhén" káromkodósnak néz ki, de reméljük nem marad el a kritikai és piaci siker. Szeptember 22-én nyit a film a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.