Hirdetés

Kill Switch előzetes - Dan Stevens megmenti a multiverzumot

|

Reméljük ezt a multiverzumot nem Barry Allen cseszte szét.

Hirdetés

Szemmel láthatóan a filmesek kezdik meglátni a fantáziát Dan Stevensben, hiszen a Légióval komoly kritikai elismeréseket kapott sorozatfronton, A Szépség és a Szörnyeteggel pedig anyagilag is a top ligába jutott. A Kill Switch annyira friss projektje, hogy nem rég még a színész imdb oldalán se volt fenn, de az előzetes egy igen sajátos posztapokaliptikus filmet ígér.

Hirdetés

Stevens a tudathasadásos mutáns után egy családos ember, a pilóta és fizikus Will Porter bőrébe bújik, aki egy nap olyan városban találja magát, amely egy félresikerült kísérletet követően kifogyhatatlan mennyiségű energiával látja el a világot. Az alig egy perces kedvcsináló alapján a posztapokaliptikus filmet vegyíti a Hardcore Henry-ben is rendkívül hatásosan működő belső nézettel. Ebben viszont a hagyományos pribékek helyett drónokkal kénytelen szembenézni a hősünk, ami lehet, hogy családbarátabb, viszont kevésbé hat bűnös élvezetnek.

Gyanús, hogy a Saban Films ennyi ideig titkolta az első filmes Tim Smit moziját, a bemutató ugyanis bő egy hónap múlva, június 16.-án lesz esedékes. Valószínűleg nem blockbusternek szánják, de ha minőségi alkotás lesz, simán kinézhet neki egy finom kis kultstátusz, feltéve, ha megfelelő mennyiségű emberhez jut el a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.