Hirdetés

Új kedvcsinálón a Kingsman: Az Aranykör

|

Ezúttal a Statesman emberei és piája kerül a középpontba.

Hirdetés

Kereken 1 hete, hogy végre befutott a Kingsman: Az Aranykör első előzetese, most pedig egy újabb kis featurette-et kaptak a rajongók, amely elsősorban a brit ügynökség amerikai rokonaira, a Statesman-re fókuszál. Pontosabban a bourbonjükre.

Hirdetés

Az már eddig is köztudott volt, és a trailer sem árult zsákbamacskát, hogy miután támadás éri a Kingsmant, Töki és Merlin meg sem áll Amerikáig, hogy ott a helyi szolgálat, a Statesman segítségét kérjék egy bizonyos Poppy megállításában. A videóban felszólaló rendező, Matthew Vaughn szerint a Statesman igazi, Kentucky beli whiskey-e az az amcsi ügynököknek, mint brit kollégáiknak az esernyő. Természetesen ehhez igazi, jóravaló ital kellett, amelyet eme alig 1 perces kis kedvcsináló alatt bőségesen kóstolnak a szereplők.

A Kingsman: Az Aranykör eredetileg nyáron debütált volna, majd eltolták október 6.-ra, onnan pedig első körben szeptember 29-re, a bemutató végül megállapodott szeptember 22.-én, így talán érthető, hogy most a Fox. hirtelenjében rákapcsol a marketingre. Az első részből visszatér Taron Egerton, Mark Strong és maga Colin Firth is, míg az újak táborát erősíti Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tattum, Jeff Bridges és a Trónok harcábol ismert Pedro Pascal. A háttér stábban sincs érdemi változás, a rendezést ismét Matthew Vaughn vállalta magára, a zeneszerzői poszton pedig visszatér a Henry Jackman-Matthew Margeson páros. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.