Hirdetés

Király ez a srác - traileren az Idegen arcok rendezőjének új filmje

|

Egy napjainkban játszódó fantasy Andy Serkis fiának főszereplésével és szerepel benne Patrick Stewart, meg Rebecca Ferguson is? Jöhet!

Hirdetés

Joe Cornish 2011-ben debütált rendezőként az Idegen arcokkal (Attack the Block), amely egy csapásra a kritikusok kedvencévé tette (és bemutatta a világnak John Boyegát is), mellette pedig olyan filmek forgatókönyvén dolgozott az Idegen arcokén kívül, mint a Tintin kalandjai és a Hangya, szóval már épp itt volt az ideje, hogy előrukkoljon a következő saját filmjével, amely akár a Guy Ritchie által jegyzett Arthur Király: A kard legendája szellemi örököse is lehetne. 

Hirdetés

A napjainkban játszódó fantasy sztorijának középpontjában egy Alex (Andy Serkis fia, Louis Ashbourne Serkis) nevű fiatal srác áll, aki úgy érzi, hogy egy senki, egészen addig, amíg rá nem lel az Excaliburra és a modern világra szabadít egy fantáziavilágot. Ahhoz, hogy legyűrje az ördögi boszorkányt, Morganáz (Rebecca Ferguson), össze kell fognia a barátaival és persze Merlinnel (Patrick Stewart). Az első trailer alapján Cornish hasonlóan merészen és egyedi stílusban közelítette meg a már jól ismert legendát, mint ahogy tette azt tavaly Guy Ritchie: 

A Király ez a srác! a tervek szerint 2019. március 21-én kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik az első kedvcsináló alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.