Hirdetés

Ízelítőt kapott a gimis poszt-apokaliptikus sorozat, a Daybreak

|

A Netflixnél már megint elgurult a gyógyszer, de reméljük, hogy a jó irányba.

Hirdetés

A középiskola sokak számára nehéz ügy - főleg ha éppen ekkor tör ki egy apokalipszis, ami Mad Max-szinten pusztítja el a világot, és mindenkiből vagy vadat vagy harcost kreál. Josh, a 17 éves gimis srác egyik nap tényleg arra ébred, hogy bekövetkezett a világvége, és ha ez nem volna még elég, eltűnt a barátnője, Sam is. Így harmadmagával elindul, hogy megtalálja és egyben megmentse szíve választottját, de ez az út minden lesz, csak egyszerű és békés nem.

Hirdetés

A Daybreak az azonos című Brian Ralph által írt és rajzolt képregényen alapul, mely egy rendkívül gyönyörű és megkapó látványvilágú történetet mesél el a fenti karakterekre fókuszálva. A sorozatot Brad Peyton (Törésvonal, Utazás a rejtélyes szigetre, Rampage: Tombolás) és Aron Eli Coleite (Star Trek: Discovery, Hősök) készítik, és előreláthatólag az első évad kereken tíz epizódot fog számlálni. A főszerepben olyan színészek fognak feltűnni, mint Colin Ford, Sophie Simnett, Alyvia Wheeler, valamint Matthew Broderick.

 

A Daybreak jövő hónapban, napra pontosan október 24-én lesz majd elérhető a Netflixen. Ti tesztek vele majd egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.