Hirdetés

Újabb elbűvölő előzetesen a La La Land

|

A Whiplash rendezőjének következő rendezésének újabb kedvcsinálója továbbra is elbűvölő.

Hirdetés

Damien Chazelle egyértelműen a mennybe ment a Whiplash sikerét követően, és noha Oscart csak J.K. Simmonsnak szerzett (de ő aztán mindenkinél jobban megérdemelte), a fiatal forgatókönyvíró-rendező minden megmozdulására nagyobb reflektorfény vetül. Azt nem lehetne mondani, hogy a Cloverfield Lane 10 szkriptjébe való besegítése is idetartozik, de a La La Land már egyértelműen egy újabb szerelem projektje a fiatalembernek.

Hirdetés

A film érdekessége, hogy eredeti ötlet nyomán született, nem feldolgozás, vagy színpadi adaptáció, erre pedig az 1992-es Rikkancsok óta nem volt példa, amelyben Bill Pullman, Robert Duvall és a tejfölösszájú Christian Bale játszották a főszerepet. Chazelle romantikus musicaljében az immár harmadjára a vásznon egymásba habarodó Emma Stone és Ryan Gosling tündökölhet (előzőleg az Őrült, dilis szerelemben, majd a Gengszterosztagban lettek fülig szerelmesek a másikba), de a rendező kabalájának számító J.K. Simmons sem maradhatott ki természetesen a buliból.

A filmtől sokat várhatnak, hiszen a december 16.-ai, széleskörű bemutató előtt megjárja a Velencei és a Torontói Filmfesztivált is, előbbit már jövőhéten, augusztus 31.-én. Az előzetes pedig most is magával ragadó és olyan érzést kelt, mintha a Moulin Rouge-t Woody Allen kezébe adták volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.