Hirdetés

Látványos előzetes leplezi le a Halo sorozat premierdátumát

|

Már nincs messze a start.

Hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a hamarosan elstartoló Halo sorozathoz. Míg a decemberben debütáló első trailer főleg Pablo Schreiber Master Chief-jére volt kihegyezve, addig a minap befutott új előzetes sokkal inkább a történetre és a többi karakterre fókuszál, miközben jobban bemutatja azt az intergalaktikus konfliktust, amely a Spartan szuperkatona-program létrejöttéhez vezetett.

Hirdetés

A sorozat - akárcsak a kultikus videojátékok - a 26. században játszódik majd, amikor az emberiség egy intergalaktikus háborúba bonyolódik a Covenant néven ismert idegen civilizációkból álló szövetséggel. A háború megnyerése érdekében a zseniális tudós, Dr. Halsey megalkotta a Spartanokat, a genetikailag és technológiailag továbbfejlesztett szuperkatonákat, hogy javítsák fizikai és szellemi képességeiket. A sorozat az egyik ilyen katonát, Master Chief John-117-et követi nyomon.

Az új előzetes végre bepillantást engedett nem csak a történet részleteibe, de végre megpillanthattuk a Covenant néhány katonáját, valamint először tűnik fel a mesterséges intelligencia, Cortana, akit Jen Taylor, a játékokban a karaktert megszólaltató szinkronszínész alakít. A sorozat március 24-én indul útjára a Paramount+ streamingszolgáltatón, a főbb szerepekben pedig feltűnik Pablo Schreiber (Master Chief, John-117), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana) és Bokeem Woodbine (Soren-066).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.