Hirdetés

Megérkezett a Halo sorozat első teljes értékű előzetese

|

Ambiciózusnak tűnik az első képsorok alapján.

Hirdetés

Elképesztően hosszú procedúra és várakozás után a múlt hónapban végre megkaptuk az első betekintést az élőszereplős Halo sorozatba. Szerencsére a teljes értékű előzetesre már nem kellett sokat várni, hiszen a ma hajnalban lezajlott The Game Awards gálán megérkezett.

Hirdetés

Az előzetes során pedig bepillantást kaptunk a sorozat látványvilágába is, hogy pontosan miként képzeltek el a készítők például egy Covenant hajót, az UNSC alakulatokat, meg úgy az egész látványvilágot. Ennyi alapján pedig annyi biztos, hogy ambiciózus lesz a történet. 

A Halo valamikor 2022-ben érkezik a Paramount+ streamingszolgáltatóra. Főszerepben feltűnik Pablo Schreiber (Master Chief, John-117), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana) és Bokeem Woodbine (Soren-066).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.