Hirdetés

Látványos előzetes leplezi le az Andor sorozat új premierdátumát

|

Kicsit később érkezik a Star Wars széria.

Hirdetés

A május végi Star Wars Celebration során megkaptuk a következő Star Wars spin-off sorozat, az Andor első előzetesét, amely sokkal érdekesebb kalandot ígért, mint amire először fogadni mertünk volna. Azóta viszont nem sokat hallottunk a projekt felől, pedig e hónap végén már debütál is a Zsivány Egyes előtt öt évvel játszódó sztori. Legalábbis eddig így volt, a nemrég megérkezett új kedvcsináló ezzel kapcsolatban ugyanis rossz hírt közölt.

Hirdetés

A felettébb látványos és a történet részleteibe is bepillantást engedő előzetes vége szerint a Disney eltolta a széria premierjét, amely így csak szeptember 21-én debütál. Jó hír viszont, hogy mindjárt három részt is kapunk belőle aznap, vagyis a rajongók azonnal elmerülhetnek majd a világban. 

Diego Luna visszatér Cassian Andorként, rajta kívül pedig feltűnik még Genevieve O'Reilly Mon Mothmaként, Forest Whitaker Saw Gerreraként, valamint többek között Stellan Skarsgård (Csernobil, Remény), Denise Gough (Robin Hood, Túl közel), Fiona Shaw (Harry Potter-filmek, Megszállottak viadala) és Alex Lawther (Black Mirror, A ki***ott világ vége) is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.