Hirdetés

Látványos előzetesen az Alapítvány-sorozat

|

Az Apple nem spórolt semmin a kultikus sci-fi-könyv adaptációjának elkészítésénél.

Hirdetés

A tudományos fantasztikum egyik megkerülhetetlen alakja Isaac Asimov, akinek egyik legismertebb műve, az Alapítvány hamarosan végre mozgóképes formátumra költözik az Apple-nek köszönhetően, akik egy 10 részes szériát rendeltek be saját streamingszolgáltatásukra. Ehhez érkezett most meg a második, még az előzőnél is látványosabb előzetes, amely végre a premier pontos dátumát is leleplezte.

Hirdetés

Aki nem ismerné, miről is szól az Alapítvány: a történet a távoli jövőbe repít el minket, amikor is az évezredek óta hatalmon lévő Galaktikus Birodalom a bukás szélére sodródott, Hari Seldon (a sorozatban Jared Harris) pszichohistorikus szerint ugyanis - aki képes a jövőt matematikai alapon megjósolni - 500 éven belül pusztulás vár a jelenleg ismert civilizációra, amit 30.000 évnyi barbarizmus követ. Seldonnak azonban van egy terve, melynek segítségével a civilizáció nem süllyed le a barbárok szintjére és a 30.000 év káoszt képes lenne lerövidíteni 1000-re.

Az Alapítvány szeptember 24-én indul útjára az Apple TV+ kínálatában, melyben feltűnik még Lee Pace (CTRL nélkül, A galaxis őrzői), Lou Llobell, Alfred Enoch és Leah Harvey. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.