Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - sok az elszabadult szörny a japán előzetesben

|

A rövid japán előzetesben kevesebb sztárt és sokkal több szörnyet mutogatnak.

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük hamarosan nyit a mozikban, már jó pár előzetest láttunk és aki látta az alig pár napja kiadott friss képeket, annak talán túl sokat nem is tud mutatni az új, külön a japánoknak készített előzetes, de a kommentárral különösen vicces nézni. (A színészek keveset beszélnek benne.) 

Hirdetés

Aki még nem tudott dönteni, mindenképp pillantson bele, mert már nagyjából belőhető, hogy milyen minőségűek lesznek az animált szörnyecskék (mert egyelőre egyik sem tűnik vérengző vadállatnak), bár a korábbi filmek szintjét látványban biztos hozni fogja, ha nem jobbat. A folytatást már berendelték, de eredetileg is trilógiával terveztek.

A főszerepben Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Carmen Ejogo, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove és Colin Farrell. Premier november 18-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.