Hirdetés

Varázslatos trailert kapott a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

|

Nincs szükség bűbájra ahhoz, hogy magába szippantson minket a Harry Potter univerzumot bővítő második spin-off legújabb előzetese.

Hirdetés

Legutóbb a Comic-Con alkalmából nézhettünk bele a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásába, amelyet később szinkronosan is lecsekkolhattunk és megállapíthattuk, hogy Jude Lawhoz továbbra is jól passzol Stohl András. Viszon vészesen közeleg a premier, másfél hónap múlva már be is csücsülhetünk Göthe Salmander újabb bestiális kalandjára, így épp itt az ideje, hogy a Warner Bros. többet is megmutasson abból, ami a Grindelwald bűntetteiben vár ránk. 

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük folytatása pedig nem csak azt a szerepet kapja, hogy még tovább bővítse az általunk ismert varázsvilágot, de azzal a szlogennel kacérkodnak is a marketinganyagok, miszerint "Ki fogja megváltoztatni a jövőt?", ez pedig rengeteg kérdést felvet, főleg annak fényében, ha megnézzük a film legújabb kedvcsinálóját. Mindenképpen érdemes: 

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei november 15-én kerül a hazai mozikba David Yates (Harry Potter filmek) rendezésében és J.K. Rowling forgatókönyve alapján. A főbb szerepekben többek között olyan színészek szórakoztatnak majd minket, mint Eddie Redmayne (Göthe Salmander), Katherine Waterston (Tina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoë Kravitz (Leta Lestrange), Alison Sudol (Queenie Goldstein), Jude Law (Albus Dumbledore) és Johnny Depp (Gellert Grindelwald). Róluk pedig tudunk mutatni karakterposztereket is az alábbi galériában: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.