Hirdetés

Fergeteges a LEGO Batman film szinkronos trailere

|

A The LEGO Batman Movie vadonatúj, szinkronos előzeteséből még többet megismerhetünk a sztoriból és természetesen további mókás pillanatok is várnak ránk. A kockásított Denevérember magyar hangját ismét Fekete Ernő szolgáltatja!

Hirdetés

"Sötét-ség! Szülők néél-kül! Gazdag vagyok, az mondjuk egész jó!" - hallhattuk a LEGO-kaland végefőcímében eredeti nyelven, Will Arnett előadásában, ami csak megerősítette a nézőkben az érzést, hogy a kockásított igazságosztó volt az animációs film legjobb része. Érzékelte ezt a Warner Bros. is és felismerve a LEGO Batmanben rejlő potenciált berendelték a mellékszálat Chris McKay-t (Robot Chicken) megtéve rendezőnek (persze a projekten tartja a szemét a LEGO-filmek kreatív elméi, Chris Miller és Phil Lord is).

Frissítve: befutott a szinkronos változat is, természetesen Fekete Ernővel. 

Hirdetés

Az ónálló filmjében Bruce Wayne és szuperhős alteregója azzal az ellenféllel szembesülnek, ami ellen a legnehezebb felvenni a harcot: a magánnyal. Persze azért ott lesz még Joker (Zach Galifianakis) is, aki számon kéri hősünkön, hogy lecseréli, valamint Batman (Will Arnett) dolgát nehezíti meg a nyakába szakadt árva, az idegeire menő Robin (Michael Cera) is, miközben Alfred (Ralph Fiennes) folyamatosan traktálja a nem szívesen hallott igazsággal.

A 2017 februárjában megjelenő The LEGO Batman Movie legújabb előzetesét elnézve egyszerűen fergetegesnek ígérkezik, amiről ti is megbizonyosodhattok, ha odafent a lejátszás gombra kattintotok egy határozottat. A trailert magyar felirattal ellátva mutatjuk meg, köszönet érte a DC Comics Magyarországnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.