Hirdetés

Trailert kapott a LEGO DC: Batman - Family Matters animációs film

|

Bruce Wayne-nek főhet a feje, Kétarc szerzi meg a Wayne vállalatot.

Hirdetés

Ez most nem a mozis LEGO Batman, aki a LEGO-kalandban is előszeretettel bukkan fel, hanem a házimozis kiadás,  viszont otthoni szórakozásnak kiváló, főleg hogy "Family Matters" alcímmel látta el a Warner Bros.

Hirdetés

A LEGO DC: Batman animációs film sztorija szerint Bruce Wayne/Batman (Troy Baker) komoly hibát követ el, amikor eladja a Wayne Enterprises-t, hogy több ideje legyen a bűnüldözésre, ugyanis a helyzet pillanatok alatt elmérgesedik, amikor Kétarc (Chistian Lanz) átveszi az irányítást a vállalat fölött és káoszba tervezi fullasztani Gothamet egy mesterséges intelligencia, Brother Eye (Cam Clarke) bevonásával. Hősünknek a családja, azaz Robin (Scott Menville), Batwoman (Tara Strong), Nightwing (Will Friedle) és Batgirl (Alyson Stoner) segítségével kell megakadályoznia a tervét, de nem ez az egyetlen veszély, ami a várost fenyegeti. 

A rendezői feladatokat Matt Peters (Lego DC Comics Super Heroes: Aquaman - Rage of Atlantis) látta el, aki Jeremy Adams  (LEGO DC Comics Super Heroes: The Flash) forgatókönyvéből dolgozhatott. A LEGO DC: Batman - Family Matters augusztus elején jelenik meg a tengerentúlon digitálisan, valamint DVD és Blu-ray formátumokban, de remélhetőleg előbb-utóbb hozzánk is eljut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.