Hirdetés

Lélegzetelállító előzetesen az anime stílusú Star Wars: Visions

|

Ilyen az, amikor a japánok Star Warson dolgoznak.

Hirdetés

Alig egy hónap múlva újfent visszatérhetünk a messzi-messzi galaxisba, igaz, ezúttal teljesen más formában, mint azt eddig megszokhattuk: anime stílusban érkezik ugyanis a legújabb Star Wars sorozat, a Vision, amelyhez a Disney most végre közzétette az első látványos, és nagyon hangulatos előzetest.

Hirdetés

A stúdió a történetekért az anime ipar 7 legnagyobb stúdióját kérte fel, köztük a Triggertt (Kill La Kill, SSSS. Dynazenon) vagy éppen a Production IG-t (Ghost in the Shell, Eden of the East), hogy készítsék el a saját, egyedi látványvilágukkal és elképzelésükkel megáldott projektjeiket a Star Wars világában, ráadásul engedélyezve nekik azt, hogy teljesen elrugaszkodjanak a kánontól, vagyis semmiféle korlátok nem kötötték őket, és teljesen szabaddá engedhették fantáziájukat. A Star Wars: Visions szeptember 22-én debütál a Disney+-on, ráadásul az összes rész egyszerre válik elérhetővé.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.