Hirdetés

Lenyűgöző, ahogy Pinokkió új életre kel Del Toro filmjének előzetesében

|

A filmet a Netflixen láthatjuk majd.

Hirdetés

Pinokkió történetét több ízben is feldolgozták már. Akár konkrétan, akár áttételesen (lásd: A.I. - Mesterséges Intelligencia), így akár legyinthetnénk is arra, hogy újabb adaptációja készült Carlo Collodi regényének. Ha azonban a rendező Guillermo Del Toro, akkor joggal bizakodhatunk abban, hogy lesz létjogosultsága az újabb feldolgozásnak. 

Hirdetés

A stop-motion technikával készült filmből most láthatjuk az első érdemi képsorokat és amit már most leszűrhetünk az az, hogy egészen gyönyörű kiállású filmmel lesz dolgunk. Del Toro személye egy valamelyest sötétebb mesét ígér, de egyelőre ez az előzetes még a sztori emelkedettebb aspektusaira koncentrál. A zenés animációs filmet A víz érintése rendezője mellett Mark Gustafson is vezényli, aki eddig jobbára csak rövidfilmekkel próbálkozott. A szinkronhangok között olyan nevekkel találkozhatunk, mint Ewan Mcgregor, David Bradley, Finn Wolfhard, Tilda Swinton, John Turturro, Christoph Waltz, Ron Perlman, valamint Cate Blanchett és Tim Blake Nelson. 

A filmet decemberben láthatjuk a Netflixen. Emellett lesz egy Disney-s változat is, abban Tom Hanks fogja életre kelteni Gepettót, az pedig élőszereplős lesz. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.