Hirdetés

Coco - befutott a Pixar új meséjének utolsó előzetese

|

A Holtak Földjére kalauzoló Pixar animációs film hamarosan látható lesz a mozikban, az utolsó előzetes pedig arról próbál meggyőzni, hogy érdemes ott lenni a premieren.

Hirdetés

A Verdák harmadik része után egy újabb folytatások helyett egy eredeti ötleten kezdett el dolgozni a Pixar, ami a mexikói kultúrát prezentálja számunkra. A film története szerint, főhősünk Miguel nem igazán találja a helyét a családjában, inkább híres zenész szeretne lenni. Az események sodrásában a Holtak Földjén találja magát, ahol megismerkedik felmenőivel, akik segítenek neki kijutni, hiszen ha nem jut vissza az élők világába egyhamar, akkor bizony örökre ott ragad.

Hirdetés

A Toy Story 3 rendezője ül a rendezői székben, a film zenéért pedig a híres komponista, Michael Giacchino felel, tehát minden adott ahhoz, hogy egy újabb emlékezetes animációs filmmel ajándékozzon meg minket a Pixar. Nézzétek meg az új trailert, ígéretes képet fest. 

 

A Coco ebben a hónapban, november 23-an fog debütálni a hazai mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.