Hirdetés

Zavarbaejtő a Macskák második előzetese is

|

A halhatatlan klasszikus filmben fog megelevenedni A király beszéde rendezőjének elképzelésében, de továbbra is felemás érzéseink vannak a látottakkal kapcsolatban.

Hirdetés

T.S. Eliot klasszikusából Andrew Lloyd Webber faragott világhírű musicalt, amelyet valószínűleg már a világ összes színpadán bemutattak. Meglepő módon a nagy siker ellenére még nem mutatták be egyszer sem moziban, noha a '90-es években Steven Spielberg cége, az Amblimation tervezett belőle egy animációs adaptációt, azonban a projekt végül meghiúsult a cég megszűnésével. Később, 1998-ban azonban készült belőle egy film, noha direkt DVD-re.

Hirdetés

Így érkeztünk el Tom Hooper (A király beszéde, A nyomorultak, A dán lány) új rendezéséhez, amely gigászi büdzséből (közel 300 millió dollárból), igazi sztárgárdával (Judi Dench, Idris Elba, Taylor Swift, Ian McKellen, Jason Derulo, James Corden, Rebel Wilson, Jennider Hudson) készülhetett el a legmodernebb technológiákat használva, amely egy meglehetősen szürreális végeredményt szült. Hogy mennyire, azt már az első előzetesben szemrevételezhettük, a legújabb trailer pedig még többet mutat abból, hogy Hooperék miképpen képzelték el a Macskák filmváltozatát: 

A Macskák december 26-án kerül a hazai mozikba. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.