Hirdetés

Traileren Jason Mewes első rendezése, a Madness in the Method

|

A Jay és Néma Bob duó beszédesebb tagja ezúttal a főszerep mellett a rendezői posztot is bevállalta.

Hirdetés

Jason Mewes önmagát alakítja a Madness in the Method című rendezői debütálásában, melyben saját kínlódását mutatja be, hogy végre komolyan vegyék Hollywoodban. A sorra csak a "füves gyökér" kaliberű szerepeket kapó Jay ezúttal megpróbál teljesen elmélyülni a színészi hivatásban, hogy lehetőleg még nem fullba tolva a kretént eljátszhasson végre egy más típusú karaktert is. Ebben segít neki régi jó barátja, Kevin Smith, aki egy method actinggel foglalkozó könyvet ajánl hetero élettársának - csak hogy a szakirodalom levadászása és elolvasása nem várt galibákat okoz Jay életében.

Hirdetés

Mewes és Smith mellett (akiket hamarosan viszontlátunk a Jay és Néma Bob Rebootban) feltűnik Kevin lánya, Harley Quinn Smith, továbbá Danny Trejo, Vinnie Jones és Gina Carano is. Sőt, a legendás Stan Lee utolsó élőszereplős feltűnése is ebben a filmben várható.

A Madness in the Method augusztus 2-án érkezik az amerikai mozikba, valamint az online szolgáltatókhoz egyaránt. Mit gondoltok róla az előzetes alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.