Hirdetés

Magyar feliratos előzetest kapott Adam Sandler új vígjátéka

|

A nagy sikerű Csiszolatlan gyémánt és a mostani filmje között eléggé nagy hézag lesz.

Hirdetés

Adam Sandler mindig meg tudja lepni valamivel a nézőközönséget, legyen az pozitív vagy negatív. Az év elején Netflixre felkerült Csiszolatlan gyémántban például egy sokkal drámaibb, komolyabb oldalát tudta megmutatni, amitől (és persze magától az egész filmtől is) leesett az állunk. A legközelebbi mozija viszont hagyni fog némi kívánnivalót maga után, hiszen Sandler visszatérni látszik a proli, malachumor szintjére - a megjelent előzetes alapján mindenképp.

Hirdetés

A Hubie, a Halloween hőse (avagy eredeti angol címén: Hubie Halloween) egy kisvároska készülődését mutatja be az október végi ünneplésre. A címszereplő Hubie (Sandler) a közösség udvari bohóca, akinek egy mondatát nem lehet már komolyan venni, viszont az idei Halloween kissé másnak ígérkezik, mint az előzőek. Az előzetes alapján Steve Buscemi valamilyen szörnyszülött lesz, aki sorra ragadja el az embereket, az egyetlen szemtanú pedig maga Hubie - akinek persze senki nem hisz. Így egyedül rá marad a hős szerep, meg kell menteni szeretett városát.

Sandler természetesen összehívta megint a régi jó barátait, így Buscemi mellett olyan színészek fognak még feltűnni a filmben, mint Kevin James, Rob Schneider, Julie Bowen, Shaquille O'Neal, Tim Meadows, Maya Rudolph vagy éppen Ray Liotta. A Hubie, a Halloween hőse október 7-től lesz elérhető a Netflix műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.