Hirdetés

Magyar szinkronnal is ugyanannyira titokzatos a Tenet második előzetese

|

Dátumot persze továbbra sem érdemes keresni.

Hirdetés

Christopher Nolan rendezéseként egyébként is hatalmas érdeklődés veszi körbe a Tenetet, azonban most már azt is elmondhatja magáról, hogy ezzel a szuperprodukcióval akarják visszacsábítani az embereket a moziba, és a fogadtatása nagymértékben befolyásolhatja a mozilátogatások jövőjét az év második felében.

Hirdetés

A közvélekedés szerint a Warner Brothers tartani szeretné a júliusi premiert attól függetlenül, hogy az előzeteseken továbbra sincs premierdátum, és ugyanez a helyzet a minap debütált magyar változat esetében is: a narrátor csak annyit mond, hogy "hamarosan a mozikban", de hivatalosan még mindig július 16. a film hazai bemutatódátuma.

Mindenesetre az alábbiakban megtekinthetitek a szinkronizált előzetest, ami alapján még most sem értjük teljesen, miről is fog szólni a Tenet, de Nolanhez méltóan nagyszabású vizualitásra érdemes felkészülni, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy egy komplett Boeing 747-est is tönkrevágott a gyártáskor. Az szereplőgárda élén John David Washington bizonyíthat, de mellette felbukkan a filmben Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki és senki meglepetésre Michael Caine is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.