Hirdetés

Már a színészek is promózzák A Gyűrűk Ura sorozatot

|

Kulisszák mögötti videóval jelentkezett be az Amazon.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a szeptember 2-án elrajtoló A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szériájának premierjétől. Ahogy ilyenkor az lenni szokott, a csatorna vagy éppenséggel a stúdió a premier előtti hetekben még egy nagy lendületű promózásba kezd, és nincs ez másképp az Amazonnal sem, mely a múltkori látványos előzetes után most egy kulisszák mögötti videóval kedveskedik a potenciális nézőknek.

Hirdetés

A majd kétperces ajánlóban többek között megszólal a fiatal Galadriel bőrébe bújó Morfydd Clark, illetve Benjamin Walker is Gil-Galadként - utóbbi karakter hiánya miatt csuklott rendesen Peter Jackson A Gyűrűk Ura trilógia megjelenésekor. Természetesen nemcsak interjúkat, hanem új képkockákat is megcsodálhatunk.

Ti nézni fogjátok az Amazon nagyszabású új fantasy sorozatát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.