Hirdetés

Már az előzetessel borzongat az X előzményfilmje, a Pearl

|

Az őrület a tetőfokára hág Ti West horrorjában.

Hirdetés

Idén tavasszal a '70-es évek hangulatával, pornóval és slasherrel sikerült eladni Ti West új horrorját, az X-et. Akinek azonban ez nem bizonyult volna túl retrónak, annak a rendező már a premier előtt jó hírrel tudott szolgálni, hiszen még a forgatás alatt elkezdett dolgozni az előzményfilmen, a Pearlön, aminek most befutott az első előzetese.

Hirdetés

A címszereplő karakter ugyanaz lesz, aki az X-ben az óvatlan tinédzsereket elkezdte egymás után levadászni aggastyánként. Ezúttal azonban a fiatal éveibe, vágyaiba és tetteibe nyerünk betekintést, ami még meghökkentőbb dolgokról rántja le a leplet, mint aminek szemtanúi lehettünk idén tavasszal. A főszerepben Mia Goth fog tündökölni, aki társírója is a projektnek, mellette pedig David Corenswet (Miénk a város, Hollywood), Tandi Wright (Alibi, Az óriásölő), Matthew Sunderland (Vadember, Harry), illetve Emma Jenkins-Purro (Brokenwood titkai) tűnnek még fel.

Ti kíváncsiak vagytok az X előzménytörténetére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.