Hirdetés

Már IMAX-változatban is nézhető a Fekete Párduc 2 előzetese

|

Most már csak el kell dönteni, megéri-e majd IMAX-ben nézni az új Marvel-filmet.

Hirdetés

Hidegrázós, érzelmes és megható trailerrel robogott be a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott a hétvégén, melyről azután kiderült, hogy a negyedik fázis zárófilmjeként fog szolgálni. A trailer hatalmasat ment, hiszen az első 24 órában több mint 172 millióan tekintették meg, ami az egyik legjobb előzetes nyitány a Marvel történetében.

Hirdetés

A hype-ot fokozandó, az IMAX hivatalos Twitter oldala megosztotta a trailer IMAX-verzióját, ami 1:90-es arányban mutatja be még egyszer a hétvégén látottakat. Az egyértelmű, hogy a még szélesebb képarány még gyönyörűbb képkockákkal lep meg minket, amikor éppen Vakanda vagy a víz alatti világ kerül bemutatásra. Ezután mindenki döntse el magának, hogy végül IMAX-ben vagy sima mozivásznon tekinti meg a negyedik fázis hattyúdalát.

Ti hova fogtok beülni a filmre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.