Hirdetés

Már tudjuk, mikor debütál az Alapítvány 2. évada

|

Az első előzetes leplezte ezt le nekünk.

Hirdetés

Bár egyelőre még nem lett átütő siker az Alapítvány sorozat - amely Isaac Asimov kultikus és meghatározó sci-fi klasszikusán alapul -, az AppleTV+ meg volt vele elégedve annyira, hogy bekérjen belőle legalább még egy évadot.

A streaming szolgáltató ez idáig mélyen hallgatott arról, hogy mikor érkezik a folytatás, nemrég azonban közzétették az első előzetest róla, ami nem csak a történetbe enged mélyebb bepillantást, de a visszatérés hozzávetőleges időpontját is felfedte.

Hirdetés

Az előzetes az Alapítvány áldozatos munkájára összpontosít, kiemelve, hogy a résztvevő emberek hogyan hagyták ott otthonukat és életüket a céljukért. Küldetésük azonban korántsem ért véget, hiszen a Birodalom bukása után az Alapítványnak még újjá kell építenie a társadalmat. A 2. évadban az Alapítvány a vallás válságával fog szembenézni, mivel a vezetők isteni szavakkal kezdik irányítani a reménytelen embereket a Birodalom bukása után.

Az Alapítványra pedig még kicsit várniuk kell a rajongóknak, ugyanis csak valamikor 2023 nyarán folytatódik. Ti nézitek a sorozatot? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.