Hirdetés

Máris traileren bizonyít a Tekken anime

|

A Netflixre érkező Tekken-adaptáció még ebben az évben debütál a streamingen.

Hirdetés

Bár a verekedős játékok etalonja egyértelműen a Mortal Kombat - melynek jogairól a Warner valószínűleg még jó sokáig nem fog lemondani -, azért akadnak még híresebb trónbitorlók, mint például az 1994-ben megjelent Tekken, melynek hetedik része 2015-ben jelent meg.

A Tekkenből már korábban is készültek élőszereplős és animációs adaptációk, melyek minősége épp olyan rapszodikus lett, mint a Mortal Kombat hasonszőrű próbálkozásai, ám a Netflix most egy új animét állít hadrendbe, melyhez trailer is érkezett.

Hirdetés

A Tekken: Bloodline a rajongók egyik kedvenc karakterét, Jin Kazamát teszi középpontba, de a trailer során számtalan harcos felbukkan a játékokból. Egy-két beállítás erejéig pedig még a karakterek is úgy állnak egymással szemben, mint ahogy azt a Tekkenben megszokhattuk. Egyelőre nincs konkrét premierdátuma az animének, de még idén meg fog jelenni a Netflix szerint.

Ti játszottatok a Tekkennel? Szerintetek animében működőképes lehet ez az adaptáció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.