Hirdetés

Mark Wahlberg és Kevin Hart a Netflixen fognak ökörködni

|

Az augusztus 26-án debütáló Énidőt John Hamburg rendezi, és Mark Wahlberg lesz benne a komikus partnere.

Hirdetés

Bár a nemrég bemutatott A torontói ember poénértéke pariban áll a haslövésben haldokláséval, a Netflix döntéshozói változatlanul bíznak abban, hogy Kevin Hart be tudja magát lopni a nézők szívébe. A színész ugyanis ezúttal a főként forgatókönyvíróként jegyzett, ám ezúttal a direktori feladatokat is ellátó John Hamburg (Spancserek, Utódomra ütök, Zoolander 1-2) vígjátékában, az Énidőben fog szerepelni.

Hirdetés

Ebben Sonny-t, a kötelességtudó háztartásbeli kispapát alakítja, aki hosszú évek kemény munkája után kiharcol magának némi, asszony és gyerekek nélkül eltölthető szabadidőt. Ennek örömére feleleveníti kapcsolatát régi középiskolai cimborájával, a balhés Huckkal (Mark Wahlberg - A tégla, 2 kaliber) és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyik eszelősebbnél eszelősebb esemény a másikat követi.

A két főszereplő mellett többek között Regina Hall (Horrorra akadva, Csajtúra) és John Amos (Amerikába jöttem, Gyökerek) is feltűnik majd a Netflixre augusztus 26-án felkerülő filmben.

Titeket meggyőzött az előzetes vagy inkább messziről el fogjátok kerülni az Énidőt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.