Hirdetés

Félig átsült húspogácsa - így jellemzik a Marvel Kapitányt az őszinte előzetesben

|

Ezt a videót biztosan nem teszik ki az ablakba.

Hirdetés

A Marvel Kapitány sokunk nagy bánatára mindössze egy közepes Marvel filmként vonult be a köztudatba, amin a címszereplőt alakító Brie Larson olykor valóban félreérthető nyilatkozatai sem segítettek túl sokat. 

Hirdetés

A mozi valódi problémáit azonban mégsem Larson meggondolatlan szavai, hanem sokkal inkább annak kissé gyengekezű rendezőpárosa okozta, akiknek hála az Honest Trailers csapatának ezúttal is bőven volt miből dolgoznia. Az őszinte előzetesben az MFU első női szuperhősmozija minden oldalról megkapja a magáét, legyen szó akár a túljáratott 90-es évekbeli utalásokról vagy Brie Larson sokat kritizált érzelemmentes arckifejezéséről.

Persze ez még mindig csak poén, így érdemes a helyén kezelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.