Hirdetés

Befutott a legújabb Spider-Man animációs sorozat előzetese

|

Egy másfél perces részletet publikált a Marvel a hálószövő hamarosan debütáló szériájából, a Marvel's Spider-Man rajzfilmből.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban látott Tom Holland felbukkanása óta egyre csak növekszik a hálószövő tinédzser körüli hype, így nem is csoda, hogy egyre többen várják nagy lelkesedéssel a Pókember: Hazatérést. A mozifilmhez hasonlóan az új sorozat, a Marvel's Spider-Man is nyáron fog debütálni.

Hirdetés

A lejjebbi videón is látható sorozat a 2012 óta futó A Pókember elképesztő kalandjait váltja le, ami önironikus, szinte már paródiajellegű mivoltával sokak tetszését elnyerte, reméljük az új változat is nyújt majd olyat, ami miatt a rajongók, és nem csak a TV előtt ülő gyerekek figyelmét köti majd le. Már kis részlet is felvetheti a kételyt, hiszen ha megfigyeljük a háttér a legtöbb esetben inkább emlékeztet valami vázlatra, mint egy valóban kidolgozott rajzra, de lehet a kész verzióban már jobban fog festeni.

Nektek hogy tetszik a Marvel's Spider-Man?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.