Hirdetés

Matt Reeves megosztotta a Batman egyik kivágott jelenetét

|

Barry Keoghan karaktere igen parára sikeredett.

Hirdetés

Ha a Kedves Olvasó ezt a cikket megnyitotta, bizonyára már látta a 2022-es Batmant, ennek megfelelően nem ódzkodunk a spoilerektől a következő pár sorban. Matt Reeves rendező korábban elárulta, hogy bár feltűnik Joker sziluettje a film végén, de lett volna egy másik közös jelenetük Batmannel, amit végül kivágtak a mozis verzióból. Viszont belengette azt is, hogy idővel megosztja ezt a videót a közönséggel.

Hirdetés

Ez most meg is történt, és ígéretéhez hűen saját maga publikálta az ötperces kivágott jelenetet. A díszlet ismerős lesz, hiszen ugyanaz a kihallgatóterem látja vendégül a két karaktert, mint a filmben, amikor Batman éppenséggel Rébuszt faggatja ki. A szituáció pedig A bárányok hallgatnak című klasszikusból merít ihletet, hiszen főhősünk itt is egy másik sorozatgyilkos segítségét kéri, hogy elkapja Rébuszt. Ami viszont mindenképp újdonság lesz, az maga Barry Keoghan Jokerje, és őszintén megvallva, nagyon parára sikeredett az új kinézet. 

Azt már Reeves több fronton is megemlítette, hogy Keoghan Jokerje még nem az a Joker, akit mindenki ismer (és imád), hanem még ő is a saját útja elején jár. Azzal azonban nem számoltunk, hogy már most is iszonyatosan félelmetes lesz a karakter, aki egy igazi torzszülöttnek néz ki - ezúttal nemcsak lélekben, hanem külsőségekben is.

Egyelőre felirat még nincsen a videóhoz, de amint találunk egy olyan verziót, frissítjük a linket. Azonban a hatás még akkor sem marad el, ha nem értünk mindent Keoghan beszédéből.

Ti sajnáljátok, hogy ez a jelenet végül kimaradt a mozis változatból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.