Hirdetés

Még a dinók is a téli olimpiára lesznek kíváncsiak februárban

|

A nyáron érkező Jurassic World: Világuralom ötletes promót kapott a Universalhoz tartozó NBC csatornától.

Hirdetés

Képzeljük csak el, hogy teljes nyugiban siklunk le télen az egyik hegycsúcsról, aztán hirtelenjében egy ránk vadászó Velociraptorra leszünk figyelmesek. Ez még akkor sem megnyugtató szituáció, ha történetesen a Jurassic World Kékje az a bizonyos őshüllő vadász. Azonban ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a síelésül választott hegyen egy másik király is uralkodik.

Hirdetés

A Universalhoz tartozó NBC tévécsatorna fogja közvetíteni Amerikában a február 4-én elrajtoló pekingi téli olimpiai játékokat, úgyhogy a stúdió gondolt egyet, összekötötte a kellemest a hasznossal, hogy végül a sporteseményt, valamint a június 10-én érkező Jurassic World: Világuralom című filmet is egyszerre promózza. A végeredmény szerintünk hangulatos és kreatív lett. Csak nehogy az egyszeri amerikai néző azt gondolja ezek után, hogy Pekingben már őshüllőkkel várják a sportolókat.

Ti várjátok már a legújabb Jurassic World filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.