Hirdetés

Még meg se jelent a Batman: The Long Halloween, de már itt a Part Two előzetese

|

Kicsit előreszaladtak a DC-nél, az idén nyáron megjelenő Batman: The Long Halloween első részéhez közeledve már meg kívánják hozni a kedvet a folytatáshoz.

Hirdetés

A népszerű '96-os Batman képregényben, a The Long Halloweenben Batman egy olyan gyilkos után nyomoz, aki ünnepnapokon szedi áldozatait. Az ismeretlen sorozatgyilkos utáni hajsza történetébe bekapcsolódnak a jól ismert szereplők is, mint Joker, Poison Ivy, a Falcone család és Harvey Dent is.

Hirdetés

Az egyik legjobb Batman képregénynek kikiáltott történet animációs filmre vitt változatát két részre osztották, a Batman: The Long Halloween Part 1 idén nyáron, június 22-én fog megjelenni. A második rész megjelenési dátumáról még nincsenek hírek, de valószínű, hogy még ebben az évben jelenik meg az előzményhez hasonlóan. Még nem láthattuk, milyen az első rész, de máris belekukkanthatunk a második felvonás előzetesébe, amit alább láthattok.

A The Long Halloweenben olyan színészek keltik életre Gotham ismertebb alakjait, mint az Odaátból ismert Jensen Ackles (Batman), Josh Duhamel (Harvey Dent, avagy Kétarc), Billy Burke (James Gordon), Titus Welliver (Carmine Falcone), David Dastmalchian (Calendar Man), Troy Baker (Joker), Amy Landecker (Barbara Gordon) és Alastair Duncan (Alfred). Köztük van a nemrég tragikus körülmények között elhunyt, a Glee sorozatból ismert Naya Rivera is, aki Macskanőt keltette életre hangjával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.