Hirdetés

Impozáns szinkronhangok szólalnak majd meg a Batman: The Long Halloweenban

|

Az idén érkező két részes Batman rajzfilmben nem csak a Halloween hosszú, de a szinkronszínészek eddig ismert listája is.

Hirdetés

A népszerű '96-os Batman képregénynek, a The Long Halloweennak érett már egy rajzfilmes feldolgozás (ha a DC már minden évben egy-két animációs filmmel meglep bennünket). El is jött az ideje, nem is egy, hanem kapásból két filmben dolgozzák fel a történetet, ami azért is jó hír, mert ezeknek a 90 perces rajzfilmeknek gyakran problémájuk, hogy rövid játékidőbe kell belesűríteniük egy sokoldalas képregény történetét.

Hirdetés

Az idén tavasszal vagy nyáron debütáló filmben olyan színészek keltik életre Gotham ismertebb alakjait, mint az Odaátból ismert Jensen Ackles (Batman), Josh Duhamel (Harvey Dent, avagy Kétarc), Billy Burke (James Gordon), Titus Welliver (Carmine Falcone), David Dastmalchian (Calendar Man), Troy Baker (Joker), Amy Landecker (Barbara Gordon) és Alastair Duncan (Alfred). Köztük van a nemrég tragikus körülmények között elhunyt, a Glee sorozatból ismert Naya Rivera is, aki Macskanőt keltette életre hangjával.

A DC animációs filmuniverzum lezárása után több rajzfilmmel is gazdagodtunk, a Superman: Man of Tomorrow egy újabb Superman eredettörténetet, míg a Batman: Soul of the Dragon egy harcművészeti, 70-es évekbeli sztorit mesélt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.