Hirdetés

Még mindig remeknek tűnik Kristen Stewart új filmje, aminek újabb trailere futott be

|

Míg a halál el nem választ?

Hirdetés

Már korábban is írtunk az Alkonyat skatulyájából rég kitörő, nagyon izgalmas színésznővé váló Kristen Stewart új projektjéről, a Love Lies Bleedingről, amit már akkor is 2024 egyik lehetséges csemegéjének kiáltottunk ki. 

Nagyon úgy tűnik, az élet egyelőre minket igazol, hiszen a filmet nemrégiben a Sundance Filmfesztiválon mutatták be (hamarosan a berlini közönség is láthatja), és a kritikák igencsak lelkesek, sokan már most a díjszezon egyik esélyesének tartják az alkotást, kiemelik, hogy amellett, hogy elképesztően izgalmas, egy vicces és érzékeny darabról van szó, amelyben a színészek is brillíroznak. 

Hirdetés

Az egészen biztos, hogy a szereplőgárdára nem lehet panasz: Kristen Stewart mellett Katy O'Brian Jena Malone, Anna Baryshnikov, Dave Franco és Ed Harris is feltűnik majd a második filmjét tető alá hozó Rose Glass (Saint Maud) rendezésében. A mostani hosszabb előzetes több részletet árul el a történetről, és az ennyi alapján is egyértelműnek tűnik, hogy őrült fordulatokra számíthatunk. 

A film márciusban kerül az amerikai mozikba, és mi őszintén reméljük, hogy hozzánk is megérkezik. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.