Hirdetés

Még parásabb előzetest kapott Az ördögűző: A hívő

|

Reméljük, hogy a frászt hozzák majd ránk.

Hirdetés

A múlt hónapban elhunyt William Friedkin klasszikusát, Az ördögűzőt sokan vették már alapul, amikor horrorfilmet készítettek, készült öt folytatása (oké, köztük előzmény is volt), David Gordon Green forgatókönyvíró/rendező (aki ezúttal is Danny McBride-dal írta a szkriptet, kiegészülve az Insidious: A vörös ajtót is jegyző Scott Teems-szel és a Camp X-Ray-t író Peter Sattlerrel) azonban úgy érezte, itt az ideje annak, hogy hasonlóképpen újralátogassa a franchise-t, mint tette azt a Halloween esetében. 

Green a filmjéhez, melyet a Blumhouse égisze alatt készíthetett el, visszahozta az eredeti film egyik főszereplőjét, Ellen Burstyn-t és minden jel arra irányul, hogy egy kvázi közvetlen folytatást hozzon létre az eredeti produktumhoz.

Hirdetés

A történet szerint eltűnik két kislány, majd miután megkerülnek, a viselkedésük furcsa lesz, az őket egyedül nevelő édesapjuknak pedig rá kell döbbennie, hogy valami történt abban az erdőben. Valami megmagyarázhatatlan és gonosz, aminek megértésében egy olyan ember segíthet, aki egyszer már konfrontálódott magával a Gonosszal: Chris MacNeil (Ellen Burstyn).

Az új előzetes még többet felfed abból a terrorból, ami a főszereplőre (és a nézőkre vár) és érződik, hogy nagyon szeretnének valamennyire felérni a klasszikus horrorfilmhez. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

A filmben Ellen Burstyn mellett szerepel többek között Leslie Odom Jr. (Gyilkosság az Orient expresszen, Egy éj Miamiban), Ann Dowd (A szolgálólány meséje, A Manderley-ház asszonya), Raphael Sbarge (Egyszer volt, hol nem volt, A Rezidens), Jennifer Nettles (Az erényes Gemstone-ék, Harriet), valamint Lidya Jewett (Cseles csajok, Éjszakai mesék) is.

A kész film október 12-én kerül a hazai mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.