Hirdetés

Doctor Who 10. évad - itt a teljes trailer!

|

Egy szemmel láthatóan izgalmas évaddal fog búcsúzni a Tardistól Peter Capaldi.

Hirdetés

Korábban már érkezett pár kedvcsináló a Doctor Who következő évadához, de tegnap a BBC One-on végre bemutatták a hosszabb, teljes előzetest is. A 10. évad a 7.-hez hasonlóan elindít majd egy új útitársat és elbúcsúztat egy Doctort, jelen esetben a zseniális Peter Capaldit, aki nem olyan régen jelentette be hivatalosan a távozását.

Hirdetés

A 10. évad epizódjai az előzetes alapján megint a klasszikus sci-fit helyezik majd túlsúlyba. De persze a sok futurisztikus helyszín és szkafander között megbújik majd a 19. századi Anglia is, és ha nem csalt tündeszemem, jelmezeket tekintve visszaköszön egy kicsit a klasszikus széria hangulata is, elég csak megfigyelni a cyberman-ek és a szónikus csavarhúzó küllemét. Ez felvet néhány kérdést, de talán közel sem annyi, mint az új útitárs, a Pearl Mackie által alakított Bill, akinek annak idején elég vegyes volt a fogadtatása a rajongók körében. Még nagyobb kérdés az, hogy mennyire sikerül összecsiszolódnia a leköszönőfélben lévő Capaldival. De nem csak kettejükön áll majd a vásár, ugyanis a karácsonyi részekből megtartották Nardole karakterét és Missy is visszatér.

Az első részt április 15-én vetíti majd a BBC, címe pedig érdekes módon "The Pilot" lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.